Προφίλ

 Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα μας, στα περιεχόμενα της οποίας παρουσιάζουμε την εμπορική και παραγωγική δραστηριότητά μας όλα αυτά  τα χρόνια.

Συλλέγουμε τους καλύτερους καρπούς της φύσης, τους επεξεργαζόμαστε φυσικά και τους συσκευάζουμε για να είναι πάντα φρέσκοι, για εσάς και αυτούς που σέβεστε και αγαπάτε.Με μια σύντομη περιήγηση μπορείτε να ενημερωθείτε για τα προϊόντα μας, τις συσκευασίες στις οποίες διατίθενται, καθώς επίσης και για τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να τα προμηθευτείτε.

Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε μαζί μας για να ενημερωθείτε για τις τιμές των προϊόντων μας ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο ή διευκρίνιση.


Η εταιρεία μας "γεννήθηκε" το 1977 και δραστηριοποιείται στο χώρο της επεξεργασίας και εμπορίας ξηρών καρπών

Κύριο μέλημά μας η σωστή επιλογή των πρώτων υλών  και ο έλεγχος της ποιότητάς τους. Για το λόγο αυτό τα προϊόντα μας επιλέγονται με προσοχή, κυρίως από ντόπιους παραγωγούς, ψήνονται, επεξεργάζονται και συσκευάζονται στα σύγχρονα μηχανήματα μας, ώστε να διατηρείται η ποιότητα και η φρεσκάδα τους. Η πολύχρονη δραστηριότητα της εταιρείας στους ξηρούς καρπούς , μας έχει αποδώσει γνώση, εμπειρία και τεχνογνωσία για να μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στις ανάγκες και τις ιδιαίτερες απαιτήσεις των πελατών μας

Η συνέπεια και η πολυετής πείρα μας, έχει ως αποτέλεσμα τη δημιουργία πανελλαδικού δικτύου  πωλήσεων. Τα  προϊόντα μας διατίθενται ψημένα ή ωμά, χύμα αλλά και συσκευασμένα, σε διάφορες ποσότητες. Η εταιρία μας διανέμει τα προιόντα της σε όλη την Ελλάδα. Επικοινωνήστε μαζί μας για περαιτέρω πληροφορίες